Répa,retek,mogyoró

Két kicsi lányom van.Róluk fogok leginkább írni és a velük kapcsolatos dolgokról.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • erus83: valaki nem tudná nekem elküldeni 1982es (már utánanéztem :) ) kiadású könyv hátsó oldalát bescanne... (2010.04.10. 17:56) Mondókák,dalok
  • pavelancsika: Mivel januártól sem indult újra a blogod így BUÉK itt utólag! Várunk vissza titeket. (2009.01.07. 11:07)
  • pavelancsika: az még 2 nap! :D (2008.11.04. 07:47) Hét eleje
  • Szkokán fiúk: Sajnálom,hogy nem sikerült megegyezni a bankban.:( Hiányozni fogtok... Szkokán fiúk (2008.11.02. 10:56)
  • Szkokán fiúk: De jó,hogy sikerült egyszerre aludniuk a lányoknak!:) Hmm,de szeretjük az avar illatát...:) Szkoká... (2008.11.02. 10:51) Hinta

Címkék

allergia (4) álom (3) alvás (14) aranyos (18) barátság (15) betegség (20) busz (3) család (7) csúszda (3) dac (4) dalok (4) dédi (5) diéta (1) ebéd (7) egészség (6) érdekesség (1) étel (3) ételek (1) evés (15) félelem (1) félelmek (6) festés (5) fogzás (1) gyerekek (11) gyógyszer (5) hit (1) internet (2) játék (19) játékok (8) játszótér (17) kapcsolat (7) képek (8) kirándulás (1) kórház (6) kutyák (2) lányok (28) megható (1) meleg (4) mese (20) mesék (5) mondókák (6) mondokák (1) mozgás (16) munka (2) nagyszülők (13) orvos (20) óvoda (13) pelenka (5) piac (1) pihi (5) pöttyek (5) rajz (2) reklám (2) rendszer (6) sapka (4) séta (17) sport (1) süti (2) szobor (6) szoptatás (3) születés (3) szuri (3) tánc (11) tanulás (1) tanulság (1) testvérek (4) tisztaság (9) újdonság (11) ünnep (13) unoka (9) vallás (1) védőnő (7) videó (12) videók (5) Címkefelhő

Linkblog

Barátság

2008.07.30. 21:13 - N.Hajni

Címkék: barátság gyerekek játszótér

Kedden délután kimentünk a lányokkal sétálni és játszóterezni.Lilike már a lépcsőházból leselkedett ki,hogy van-e ismerős kinn.Eközben Nóri nyugodtan várta az indulást.

Először átmentünk a boltba,hogy hazafelé ne kelljen még azzal is húzni az időt,ha valamelyikük nyűgösködne.Ahogy kijöttünk a boltból Lilike észrevette Zsoltikát és a szüleit.Apukája éppen a füvet locsolta a lépcsőház előtt.

Adtak egymásnak puszit és azután a lánykám egyből rápattant Zsolti motorjára és már száguldozott is vele,de rászzóltam,hogy előbb el kellett volna kérni.

Hátramentünk a játszótérre,ahol Lili egyből a csúszdát mászta meg,míg Zsolti lenn várakozott,addig akadt másik játszópajtás is.

Nóri továbbra is nézelődött és mosolygott.Nagyon jól érezte magát pedig időnként ott kellett hagynom,mert Lili nagyon messzire ment és nem akart visszajönni.

Továbbmentünk a dombhoz,ahol nagyon szeret Lilike fel-le mászni és a domb mellett az egyik fára egy kis segítséggel,de felmászik.Zsoltikának ez a dombmászás most nem volt jó program,mert nem szandálba jött le,hanem papucsban,ráadásul motorral akart felmenni a dombra és orra bukott szegényke.Kicsit lehorzsolta az orrát.

Nem sokáig volt rossz kedve Zsoltinak,mert elmentünk megnézni az apukáját,aki még mindig locsolta a füvet.Egy kicsit Lilike is besegített,de én aggódtam ,mert nagyon az úttest mellett voltak és Lilikét ismerve pillanatok alatt kirohant volna.

Szerencsére nem így történt,mert felfedezte,hogy kivettem Nórit a kocsiból és bemászott a helyére Zsoltika.Nagyon tetszett neki a kocsi.Lilike ráhúzta a tetejét és Jó éjszakát kívánt neki.

Később a nagy barátok megtalálták a szerszámokat.Lilike a csavarkulccsal,Zsoltika pedig a csavarhúzóval ütögették a lépcső korlátját.Jó nagy zene-bonát csaptak,de nem sokáig hagytuk,mert féltünk,hogy valakit ez zavar.

Ezután már indulnunk kellett,mert Nórika éhes volt és itthon kiderült,hogy Lilike is nagyon megéhezett a rohangálástól.Egy egész nagy sajtos rudat megevett.Általában csak félig tudja megenni.Megbeszéltük,hogy szerda reggel várják Lilit 9 órára és így tudnak játszani a gyerekek.

Reggel már nagyon várta Lili,hogy menjünk Zsoltikáékhoz.Egyfolytában őket emlegette.Sonkás tojást reggelizett,amit nagyon szeret,de közben is a kis barátjának a nevét ismételgette.

Vettünk túró rudit és így nem üres kézzel állított be hozzájuk,de annyira sietett,hogy még a puszit is elfelejtette.Úgy kellett rászólnom,hogy köszönjünk már el rendesen.

Nóri pedig apával várt haza.Megetettem és elmentem vele a Penny-be vásárolni.Utána tudtam egy kicsit vele is játszani úgy ,hogy közben nem kellett másra figyelnem.11-kor hazahozták Lilit,aki szemmel láthatóan kifáradt.Evett egy nagyon kicsit aztán elaludt délben.

Nóri is aludt szépen,ismét szájában a dugóval.

És amikor felébredt,így kukucskált kifelé.

Délben meghozták a játszótérre a hintát.Egyből el is lepték a gyerekek.

Délután elindultunk megnézni a háztartási boltban a festékek árát,mert jövő héten ki akarjuk festeni a szobát.Lilike a másik új ruháját kapta fel,de ez sem akadályozta abban,hogy leüljön a koszos lépcsőre a lift várása közben.

Nórika pedig copfos lett megint.

Útközben meg kellett állni a "Hangáros" busznál,mert a betűket nézegette rajta.Már az összes nagy nyomtatott betűt felismeri,pedig nem akartam neki tanítani,mert félek,hogy csak összezavarom és később nehezebb lesz majd megtanulnia olvasni.De mindig olyan kiváncsi rá.

A háztartási bolt zárva volt szabadság miatt és csak 31.-én nyit.Ezért nem jártunk sikerrel.

Lili kapott egy fagyit.Ő választotta magának a fehéret,ami citromos volt.Kicsit féltem,hogy savanyúnak találja és nem kell majd neki,de nagyon szépen ette,csak a legvégét adta nekem,hogy elég volt.

A lépcsőház előtt Gábor bácsival incselkedett egy kicsit.Csiklandozta a hasát,mert nem volt rajta póló.Nagyon gyerekbarát és Lili mindig keresi akárhányszor elindulunk valahova.

Itthon Nóri gyorsan elaludt mi pedig Lilivel közösen lefürödtünk,mert nagyon meleg volt kinn.Amikor felébredt Nóri őt is lefürdettem.

Este megint belekakilt a bilibe.Sőt tegnap éjszaka egyszer felébredt,ráült a bilire és belepisilt.Haladunk,haladunk!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://reparetekmogyorohu.blog.hu/api/trackback/id/tr33593391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása